На Звенигородщині відкрили нову амбулаторію

На Звенигородщині відкрили нову амбулаторію

Своє професійне свято люди в білих халатах у с. Козацькому Звенигородського району відзначили по-особливому. В цей день від усієї громади медичний колектив отримав неоціненний подарунок – нову амбулаторію сімейної медицини. Про це інформують в ОДА.

Тож на свято, яке організувала директор сільського будинку культури Віра Солом\’яна, завітало багато гостей. Серед них – голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, головний лікар Центральної районної лікарні Вардан Айрапетян, головний лікар Звенигородського Центру ПМСД Галина Радьога, представник народного депутата Валентина Ничипоренка Євген Голованюк і помічник народного обранця Раїса Некреча.

Господар села щиро привітав колектив зі святом, а односельцям побажав не хворіти і приходити сюди лише на профілактичні огляди. І головне – передав завідувачу Миколі Дащенку ключ від вхідних дверей амбулаторії.
А потім, після традиційного перерізання стрічечки, під гучні оплески селян і гостей медичні працівники з помітним хвилюванням переступили поріг сучасної, у два поверхи, з низкою затишних і охайних кабінетів, єдиної такої у районі амбулаторії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x