На Черкащині зріс рівень працевлаштування

На Черкащині зріс рівень працевлаштування

Кількість працевлаштованих за сприяння обласної служби зайнятості зросла на 4,9% порівняно з таким самим періодом минулого року. Крім того, підвищився рівень працевлаштування та скоротилася тривалість безробіття.

Про це «Новій Добі» повідомив директор обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко на селекторній нараді з керівниками структурних підрозділів обласного та директорами районних центрів зайнятості.

Аналізуючи показники роботи за п’ять місяців нинішнього року, Григорій Григорович зазначив:
– Ми забезпечили виконання всіх цільових орієнтирів діяльності обласної служби зайнятості. На жаль, не досягнуто очікуваного зростання кількості вакансій, поданих роботодавцями. Недостатнім є також залучення громадян до громадських та інших робіт тимчасового характеру. Водночас, зросла кількість безробітних, які проходили навчання під замовлення роботодавців. Рівень працевлаштування після такого навчання досить високий – понад 90%. Загалом за сприяння центрів зайнятості працевлаштовано близько 17 тисяч осіб. Виконано також завдання щодо працевлаштування соціально вразливих категорій населення.

Окремо Григорій Дендемарченко зупинився на послугах родинам переселенців із Криму та піведнно-східних областей України. Такі люди нині звертаються до центрів зайнятості щодня, і спільно з усіма органами державної влади їм надається підтримка.
– Ми повинні зі співчуттям та увагою ставитися до наших співвітчизників, аби вони зрозуміли, що не залишаються сам на сам зі своїми проблемами, – наголосив директор обласного центру зайнятості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x