6 тур Чемпіонату Черкас закінчився нічиєю

6 тур Чемпіонату Черкас закінчився нічиєю

Команди «Шелтон» і «Фламінго» зіграли у нічию 3:3 у рамках 6-го туру Чемпіонату Черкас з футболу. Розв’язка матчу у Вергунах сталася вже на доданих хвилинах другого тайму. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Молодість проти досвіду, так можна охарактеризувати цей матч. Уже з перших хвилин ініціативою заволоділи досвідченні гравці «Фламінго», які забрали м’яч під свій контроль і лише зрідка віддавали його супернику. Як результат,уже на 7-ій хвилині Олег Литвинов дальнім пострілом відкрив рахунок. Надалі хід подій у першому таймі не змінювався. Команди обмінювалися гострими моментами, проте до взяття воріт це не призводило.

Після перерви господарі поля активізувалися й відразу зуміли зрівняти рахунок. Помилка захисників «Фламінго» у центрі поля, які намагалися створити штучний офсайд, призвели до того, що Віталій Супхико втік один на один і з другої спроби зумів переграти голкіпера. Цей м’яч приголомшив гостей, і через 7 хвилин Олександр Громенко, дальнім пострілом з кута штрафного майданчика, знову вивів «Фламінго» уперед.

А Коваленко Дмитро ,красиво перекинувши воротаря, зробив рахунок 3:1. Здавалося, що в цьому матчі вже все вирішено, але іншої думки були молоді футболісти «Шелтона». У драматичній кінцівці матчу, господарі спочатку зуміли скоротити відставання, а на 3-ій доданій арбітром хвилині взагалі зрівняти рахунок. У підсумку матч завершився бойовою нічиєю, у якій «Шелтон» здобув одне очко, а «Фламінго» втратив два.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x