Звенигородчанин поїде на чемпіонат світу з легкої атлетики

Звенигородчанин поїде на чемпіонат світу з легкої атлетики

Звенигородський спортсмен – Павло Драч їде на чемпіонат світу з легкої атлетики серед юніорів. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Черкаський легкоатлет нині має один із найкращих результатів у світі зі штовхання ядра. Свою перевагу над іншими спортсмени Драч вкотре довів і всеукраїнській першості серед юніорів, який днями завершився у Києві. Метнувши на 18 метрів 98 сантиметрів, Драч не лише здобув золото, а й путівку на чемпіонат світу, який відбудеться в американському місті Юджин.
З-поміж 36 спортсменів черкаської збірної на київсьому стадіоні були й інші хороші результати. Бронзу оформила Ілона Кириченко у стрибках у довжину (6 метрів, 8 сантметрів), Аліна Скачко посіла 4-те місце у штовханні ядра, Андрій Черкасенко був четвертим у десятиборстві, Марина Гнатенко здобула п’яте місце у метанні молота, Олексій Люшенко був також п’ятим у бігу на 200 метрів, а Ростислав Шиятий – здобув сьоме місце у стрибках у довжину. У підсумку наші спортсмени закріпили за собою 7 загальнокомандне місце

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x