У Черкасах запалять 1418 свічок пам’яті

У Черкасах запалять 1418 свічок пам’яті

22 червня о четвертій годині ранку у Черкасах запалять 1418 свічок пам’яті.
Саме стільки днів тривала Велика Вітчизняна війна 1941-1945 років. За ініціативи представників громадської організації «Молодіжний Європарламент», підтриманої головою благодійного фонду «Віра. Надія. Любов» Наталією Нетовкіною, 22 червня о 4 годині ранку біля Пагорбу Слави в Черкасах буде проведено флеш-моб «Пам’ятати заради миру».

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській міській раді.

Метою флеш-мобу є залучення якомога більшої кількості мешканців міста до спільної дії – заради миру в Україні об’єднати два покоління: молоді, яка знає про ту війну із книг та фільмів, і ветеранів, які пройшли нелегкі випробування воєнних лихоліть та змогли вистояти і здобути Велику Перемогу над гітлерівцями.

Ініціатори флеш-мобу запрошують ветеранів Великої Вітчизняної війни, молодь міста, всіх інших бажаючих черкасців 22 червня 2014 року о 4 годині ранку прийти до Пагорбу Слави і на площі перед ним запалити 1418 свічок у знак пам’яті про кожен день Великої Вітчизняної війни і загиблих на її фронтах.

Від покоління ветеранів і покоління молоді буде оприлюднено звернення про те, яке значення має для них війна і якої неоціненної вартості набуває поняття миру.

Запаленими свічками і лампадками учасники заходу спільно складуть слова: «Пам’ятати заради миру».

Передбачається, що у флеш-мобі візьмуть участь від 200 до 1400 учасників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x