Юні футболісти з Тального – призери Всеукраїнських змагань з футболу

Юні футболісти з Тального – призери Всеукраїнських змагань з футболу

Юні футболісти Тальнівської ЗОШ І-ІІ ст. №3 (учитель Ємельянова О.В., тренер Каплюченко Ф.П.) вибороли ІІ місце на Всеукраїнських змаганнях з футболу на приз клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Соса Соlа».

Протягом року на футбольних майданчиках області найкращі команди районів та міст брали участь у зональних змаганнях. Переможці Всеукраїнських зональних змагань та їх учасники визначалися в м. Шпола. Тут команда Тальнівського району стала найсильнішою: вона виборола право захищати честь області в м. Кременчузі, де й посіла ІІ місце і за кращими показниками мала змогу вийти у фінал Всеукраїнських змагань з футболу на приз клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Соса Соlа» серед юнаків 2000 року народження, що відбувся 10-13 червня 2014 року в м. Іллічівську.
Юні футболісти з Тального – призери Всеукраїнських змагань з футболу
Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті освіти й науки Черкаської ОДА.

У фінальних Всеукраїнських змаганнях взяли участь 8 найкращих команд України з міст Рівне, Славута (Хмельницька обл.), Херсон, Бережани (Тернопільська обл.), Конотоп (Сумська обл.), Кременчук (Полтавська обл.), Іллічівськ (Одеська обл.) та Тальне. У нелегкій боротьбі наша команда посіла ІІ місце.

Участь у всіх етапах цих змагань відбувалася за підтримки Тальнівської райдержадміністрації, відділу освіти, сектору сім\’ї молоді та спорту Тальнівської райдержадміністрації, а також небайдужих підприємців, які завжди надавали допомогу команді.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x