На Черкащині найспортивніші працівники

На Черкащині найспортивніші працівники

У Черкаській мерії – найспортивніші працівники. Це вони довели на обласній спартакіаді державних службовців. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Команда з міськвиконкому обійшла сімох конкурентів. До Черкас на фінал спартакіади з’їхалися переможці зональних змагань – по дві команди від кожної зони.

Учасники змагалися в шести видах спорту. У шашках найкращі службовці із Золотоніського району та управління соцзахисту. У шахах – Катеринопільського району та служби зайнятості. Змагання з волейболу виграла команда обласного центру. До трійки призерів також увійшли держслужбовці Кам’янського та Чорнобаївського районів. У настільному тенісі не було рівних представникам Катеринопільського та Лисянського районів. А турнір із міні-футболу завершився перемогою команди управління юстиції. На другому та третьому місцях – команди управління економіки та Корсунь-Шевченківського району.

У підсумку перемогу в загальному заліку обласної спартакіади держслужбовців здобули представники Черкаського міськвиконкому.

Друге місце в загальному заліку посіла команда Чорнобаївського району. На третьому – держслужбовці Катеринопільщини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x