Голова облради поспілкувалася в ефірі радіо з черкащанами

Голова облради поспілкувалася в ефірі радіо з черкащанами

19 червня 2014 року голова обласної ради Валентина Коваленко у прямому ефірі обласного радіо поспілкувалася з жителями краю. Під час живого спілкування, слухачі мали змогу задати Валентині Коваленко будь-яке запитання, прокоментувати її роботу чи висловити пропозиції щодо покращення життєдіяльності громади області. Про це «Нову Добу» поінформували в обласній раді.

На початку розмови, голова коротко поінформувала про основні напрями діяльності обласної ради.

Перший же дзвінок стосувався найбільш вразливої для усього суспільства теми – переселенців зі східних регіонів. На запитання щодо допомоги цим людям, влаштування їх на новому місці голова обласної ради зазначила, що на вирішення цієї гострої проблеми спрямовано всі можливі заходи і необхідні ресурси обласного й місцевих бюджетів. Вивчається ситуація щодо наявності в містах і районах області вільного чи частково недобудованого житла (завершення будівництва якого не потребує значних затрат), виділяються кошти на перевезення для цих людей, забезпечення усім необхідним.

Цікавило слухачів і питання позбавлення колишнього голови облдержадміністрації Сергія Тулуба звання Героя України. на що Валентина Коваленко зауважила, що звернення до Президента України щодо цього було прийняте на сесії, яку вона провела після обрання на посаду.

Звертались громадяни й з інших питань, зокрема, розпитували про співпрацю з головою облдержадміністрації Юрієм Ткаченком. На що Валентина Коваленко вкотре наголосила, що їхня спільна робота системна і злагоджена, адже працюють вони обоє на спільний результат – добробут громади області.

Серед іншого, були озвучені побажання щодо поліпшення благоустрою обласного центру, вирішення соціальних питань жителів Черкащини тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x