На Христинівщині відкрили дитячий будинок сімейного типу

На Христинівщині відкрили дитячий будинок сімейного типу

Нещодавно в Христинівському районі утворено перший дитячий будинок сімейного типу на базі родини із смт Верхнячка. До 14-річного хлопця, який вже перебуває на вихованні в цій родині, новим батькам передано ще чотирьох рідних між собою дітей-сиріт: трьох дівчаток 9, 6 та 2 років та хлопчика 5 років. Про це «Новій Добі» повідомили в Христинівській РДА.

За словами начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Наталії Піддубняк, вкрай важливо, аби діти, позбавлені батьківського піклування, отримали рідний дім, повноцінне спілкування в родинному колі.

«Побутові умови в яких перебуватимуть діти в новій оселі, звичайно, дуже важливі. Проте найбільше значення має домашній затишок та родинна атмосфера в будинку. Достойне виховання дітей, що з різних причин втратили свою сім’ю, прийомними батьками – першочергове завдання, яке перед нами ставить Президент України та Уряд», – зазначила Наталія Піддубняк.
Зі свого боку, родина подякувала керівництву району за підтримку у створенні дитячого будинку сімейного типу, та запевнила, що сумлінно виконуватиме свої батьківські обов’язки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x