Черкаська команда стала призером турніру з футзалу

Черкаська команда стала призером турніру з футзалу

Черкаський колектив «Рувер Груп» став срібним призером турніру «Волинський центнер», котрий днями пройшов у Луцьку. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Футзальний турнір для гравців вагою більше 100-та кілограмів зібрав у Луцьку. Позмагатися у цьому турнірі до Луцька завітало п’ять команд з Ковеля, Черкас, Володимирівки, а також місцевого Луцька. Турнір проходив в одне коло. Кремезні та дужі чоловіки змагалися між собою протягом двох днів. Черкаси на цьому турнірі представляв колектив «Ruver Group». Іван Хоменко, Віталій Косун і компанія зуміли продемонструвати свій рівень та не загубилися на фоні своїх суперників.

Старт змагань пройшов не зовсім вдало для «Рувера», який поступився місцевим «Зубрам» – 1 : 5, та зіграв у нічию з командою «Автомобіліст» з Ковеля – 4 : 4. Втім, на другий день команда врахувала свої помилки та виграла наступні два матчі. Спочатку переграла команду «Володимирівка-3XL» – 2 : 0, а на завершення у матчі за друге місце черкасці зустрічалися з луцькою командою «ПАККО». У напруженому протистоянні «Ruver Group» здобув переконливу перемогу з рахунком 5 : 2 та виборов друге місце.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x