На Жашківщині господар будинку отримав опіки 75 % тіла

На Жашківщині господар будинку отримав опіки 75 % тіла

В селі Тинівка 28 червня о 17:30 у житловому будинку по вулиці Котовського сталася пожежа. Одразу на місце події було спрямовано черговий караул Жашківської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС. Ще до прибуття пожежних на місце вогонь швидко поширився по всій площі деревинно-солом’яній покрівлі будинку. О 19:30 пожежу вдалось локалізувати, а о 23:35 ліквідувати. Під час боротьби із вогнем рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню на поруч розташовану споруду. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Як вдалося з`ясувати, пожежу в господарстві 72-річного господаря виявили сусіди які помітили дим, що виходив з вікон будинку. Прийшовши на допомогу, люди терміново вивели пенсіонера із задимленого та охопленого вогнем помешкання у безпечне місце на свіже повітря. Чоловіка з опіками 75% тіла госпіталізовано до районної лікарні, стан потерпілого лікарі оцінюють як тяжкий.

За попередніми даними до пожежі в будинку призвела несправна піч, яку господар розтопив напередодні. Димохід на горищі всупереч вимог правил пожежної безпеки проходив через дерев`яні конструкції перекриття будинку без спеціальної розділки. Вогнем знищено домашні речі, покрівлю та перекриття на площі 40 м.кв. Збиток завданий вогнем склав 30 000 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x