Черкащани візьмуть участь в чемпіонаті Європи з велосипедного спорту

Черкащани візьмуть участь в чемпіонаті Європи з велосипедного спорту

З 25 по 29 червня в Білій Церкві проходив чемпіонат України в індивідуальній та груповій гонці з велосипедного спорту. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Черкаси на цих змаганнях представили вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 майстри спорту України Костянтин Рибарук та Віталій Новаковський, кандидати в майстри спорту України Ярослав Гнідашев, Андрій Підкуйко, Вікторія Шаповал і Таїсія Чірікова.

За результатами змагань черкасців срібну нагороду на дистанції 15 км в індивідуальній гонці серед дівчат виборола Вікторія Шаповал серед 36 учасниць. Другим на дистанції 29,4 км в індивідуальній гонці серед юніорів був Віталій Новаковський серед 45 учасників. Ярослав Гнідашев на дистанції 15 км в індивідуальній гонці серед юнаків закінчив гонку на 10 місці поміж 91 учасника. У групові гонці на 167 км серед молоді до 23 років Костянтин Рибарук посів 5 місце серед 50 учасників .
У підсумку змагань черкасці Віталій Новаковський та Константин Рибарук були включені до складу збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x