На Чорнобаївщині відбувся турнір з футболу серед школярів

На Чорнобаївщині відбувся турнір з футболу серед школярів

Нещодавно на стадіоні села Іркліїв відбувся традиційний турнір з футболу серед шкільних команд, присвячений Дню Конституції України. Взяти участь в ньому прибуло 4 команди. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Чорнобаївської РДА.

Розпочалися змагання урочистим відкриттям, на якому були присутні заступник голови районної державної адміністрації Тамара Черкас, начальник відділу освіти райдержадміністрації Андрій Чижик, сільський голова Надія Бокова та депутат районної ради Олександр Юхно, які звернулися до учасників команд з вітальним словом.

В результаті гри, І місце здобула команда Лукашівського НВК, ІІ місце дісталося команді Богодухівського НВК, ІІІ місце отримала команда-дебютант цього турніру Лихолітський НВК, ІV місце за школярами Іркліївської ЗОШ.

Переможцям турніру вручено кубок, диплом І ступеня. Призери нагороджені дипломами відповідних ступенів. Кращі гравці були нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Кожній команді заступник голови райдержадміністрації вручила футбольні м’ячі.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x