У цьому році до черкаських землевпорядників надійшло 1949 звернень

У цьому році до черкаських землевпорядників надійшло 1949 звернень

Протягом І півріччя 2014 року фахівці землевпорядної служби Черкаської області розглянули 1949 звернень громадян щодо вирішення проблемних питань у земельній сфері, що на 136 звернень менше, ніж за аналогічний період 2013 року. Зокрема, фахівці Головного управління Держземагентства у Черкаській області розглянули 248 звернень громадян, з них 45 – надійшло з гарячої лінії, «Урядовий контактний центр» та 76 – під час особистих прийомів керівництва Головного управління. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Водночас територіальними органами земельних ресурсів Черкаської області упродовж І півріччя 2014 року розглянуто 1701 звернення громадян. Слід зазначити, що 1231 особа побувала на особистих прийомах начальників та їх заступників, зокрема на виїзних прийомах у сільській місцевості прийнято 347 громадян.

Зменшення кількості звернень громадян свідчить про підвищення якості роботи територіальних органів земельних ресурсів області та покращення інформаційно-роз\’яснювальної роботи серед громадськості з актуальних земельних питань на місцях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x