На черкаському пляжі проходять тренування з карате

На черкаському пляжі проходять тренування з карате

Спортивна зала просто неба. Нею щоранку стає черкаський пляж для місцевих каратистів. Там місцеві каратисти проводять літні заняття. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Кажуть: тренування на свіжому повітрі набагато комфортніше. Та й займатися щодня в одному й тому ж приміщенні – морально складно. Тому задушливі зали вони проміняли на пляж. Замість твердої підлоги тут м’який пісок і простір без кордонів.

Такі вуличні тренування – то ідея відомого в Черкасах тренера із 50-річним стажем Юрія Потапенка. Він ідейний натхненик та шихан школи «Шорінзірю Кен Сей Кай». Про користь тренувань на повітрі говорить і його колега Віталія Павлова. Бо на свіжому повітрі легше відновлюватися після навантажень.

Сама програма тренувань тут особлива. У наметовому містечку, що на митницькому пляжі, – діти, віком від 5 до 17 років. Причому старші вихованці школи тут цілодобово. Юні спортсмени живуть, як справжні самураї. У них – дворазові тренування. А також загартування дніпровською водою, заняття зі зброєю та східними єдиноборствами.

«Тут смачно годують, є цікаві ігри. Тут є все, що треба для спортивного табору. До того ж, ми тут ще й вчимося володіти своїм тілом, постояти за себе. Це цікаво та корисно», – ділиться враженнями Ростислав Попадющий, вихованець школи.

Цього року заплановані дві табірні зміни. Загалом оздоровитися та підтримати свою фізичну форму тут зможуть 80 вихованців школи.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x