Черкаські міліціонери змагалися з міні-футболу

Черкаські міліціонери змагалися з міні-футболу

За ініціативи начальника управління Владислава Пустовара та з нагоди Дня державної служби боротьби з економічною злочинністю відбувся турнір з міні-футболу серед збірних команд управлінь, відділів та служб апарату УМВС України в Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася в черкаській міліції.

В турнірі взяло участь 6 команд у складі 10 учасників. Кожен тайм тривав протягом 10 хвилин, під час яких визначалися учасники, що потраплять до фіналу. Контролював хід та слідкував за дотриманням учасниками встановлених правил гри досвідчений тренер з футболу Валентин Вернигора. Головним суддею матчу виступив заступник голови Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Сергій Кривопишин.

В результаті наполегливої та напруженої гри перемогу здобула команда УМВС України в Черкаській області, друге місце посіли гравці Управління боротьби з організованою злочинністю, а третє – Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю, учасники якої вибороли призове місце після розіграшу серії післяматчевих пенальті з командою співробітників Державтоінспекції.

Всі призери турніру з міні-футболу отримали кубки та почесні грамоти. Окрім цього переможцям змагань додатково подарували футбольний м’яч та комплекти спортивної форми.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x