В Умані ремонтують медичні заклади

В Умані ремонтують медичні заклади

При формуванні міського бюджету на 2014 рік для проведення капітальних ремонтів в усіх найбільших медичних закладах міста затверджено асигнування в сумі понад 2,6 млн грн. Про це «Новій Добі» повідомили в Уманській міській раді.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр Цебрій перевірив хід виконання ремонтних робіт в інфекційному відділенні для дітей міської лікарні № 3; міській дитячій поліклініці; клініко-діагностичній лабораторії дитячої лікарні; КП «Уманська міська лікарня».

Особлива увага приділяється ремонту приміщень КП «Уманська міська лікарня», адже планується, що відремонтовані палати будуть задіяні під відділення паліативної допомоги онкохворим із можливістю проведення хіміотерапії.
Незважаючи на обмеженість фінансового ресурсу міського бюджету всі ремонтні роботи, крім ремонту в клініко-діагностичній лабораторії дитячої лікарні, забезпечені фінансуванням у повному обсязі.

Станом на сьогодні, на виконання робіт у медичних закладах спрямовано кошти в сумі 1,3 млн грн, що становить 50 % від річного плану асигнувань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x