Уманчани пофарбували синьо-жовтим міст на трасі Київ-Одеса

Уманчани пофарбували синьо-жовтим міст на трасі Київ-Одеса

Близько 20 волонтерів вийшли на трасу Київ-Одеса, аби прикрасити міст синьо-жовтим прапором України. 15 літрів фарби та 3 години вони витралили на створення державного символу. Активісти пофарбували лише одну частину мосту. Наступну планують «прикрасити» у неділю,13 липня. Про це «Нова Доба» довідалася на сайті «Вечірня Умань».
Організатором акції виступив 20-річний Владислав Ткаченко. В цей не легкий час для країни, він разом з друзями таким чином висловлює свою підтримку бійців АТО та намагається підняти настрій населенню Умані.

– Саме під цим мостом пролягає автошлях Київ-Одеса. Кожного дня тут проїжджають сотні автомобілів. Ми гадаємо, що це буде піднімати їхній патріотичний дух, – розповідає Владислав.

Уманчани пофарбували синьо-жовтим міст на трасі Київ-Одеса

– Реакція водіїв уже радувала, коли ми фарбували міст, – продовжує Владислав. – Водії, які проїжджали, кожні 2-3 хвилини сигналили, вітаючи активістів. Дехто з них махали руками, кричали «Слава Україні» та навіть допомагали матеріально. Їхні посмішки на обличчях дали нам зрозуміти, що наші старання були недаремні.
Активісти пофарбували лише одну частину мосту. Наступну планують «прикрасити» у неділю, 13 липня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x