На Черкащині під час риболовлі втопилось 2 людини

На Черкащині під час риболовлі втопилось 2 людини

Двоє жителів Черкаської області загинуло під час риболовлі. До трагічних наслідків призвела любов до оковитої та купання у непризначених для цього місцях. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Так, 7 липня у селі Чорна Кам’янка Маньківського району під час риболовлі у річці Гірський Тікич втонув 60-річний місцевий житель. Порибаливши чоловік вирішив скупатися, проте не розрахувавши власних сил, пенсіонер обрав для купання місце з сильною течією. Не в змозі справитись із водяним потоком почав тонути. Люди, які відпочивали поблизу, кинулися на допомогу чоловікові, який зник під водою. Піднявши його тіло із річки на берег, вони намагалися повернути його до життя, проте їхні зусилля виявилися марними.

Того ж дня ще один трагічний випадок стався у селі Королівка Жашківського району. Для 51-річного місцевого жителя риболовля стала останньою. Тіло утопленика на відстані 6-ти метрів від берега виявили на підняли на берег місцеві жителі. Обставини смерті чоловіка нині з’ясовуються.

З початку року на водних об’єктах області зареєстровано 39 пригод, внаслідок яких 34 особи загинуло, з яких 3 дитини, та 11 осіб врятовано.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x