На Золотоніщині службовці розтратили державні кошти на суму 730 тис грн

На Золотоніщині службовці розтратили державні кошти на суму 730 тис грн

Прокуратурою Черкаської області зареєстровано кримінальне провадження за фактом розтрати службовими особами одного із державних підприємств Золотоніського району державних коштів у сумі 730 тис грн. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Встановлено, що службові особи держпідприємства у 2012 році на виконання умов договору перерахували одному із підприємств Харківської області державні кошти для виконання капітального ремонту під’їзних колій на території Золотоніського району.

У ході проведеної прокуратурою перевірки встановлено, що зазначені роботи до цього часу не виконано. Однак, у травні минулого року посадовець держпідприємства та підрядник, підробивши документи, склали та підписали акт приймання виконаних ремонтних робіт, в результаті чого останній заволодів державними коштами у сумі 730 тис грн.

За результатами перевірки прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x