Депутати міськради розповіли, що думають про подорожчання проїзду (ВІДЕО)

Депутати міськради розповіли, що думають про подорожчання проїзду (ВІДЕО)

«Нова Доба» провела опитування серед депутатів Черкаської міської, яка їхня думка щодо підвищення цін на проїзд у громадському транспорті.

Юрій Сас, депутат Черкаської міської ради від «Солідарності»:

– Треба залишити 2,50, вивчити ситуацію і лише після ретельного аналізу, який буде доступний для розуміння кожному пасажиру, який платить, визначити розмір тарифу.

Наталія Даньковська, депутат Черкаської міської ради від «Партії Вільних Демократів»:

– Були громадські слухання, запрошували всіх, кому це цікаво, перевізники представляли свої розрахунки. Питання проїзду в тому і полягає, що є вартість, економічні розрахунки, відповідно перевізник не може працювати собі в збиток. Якщо ми хочемо, щоб стали автобуси, будемо ходити пішки.

Олександр Рибченко, депутат Черкаської міської ради від «Партії ветеранів Афганістану»:

– У країні сьогодні фінансова та економічна, психологічна напруга і сьогодні підвищення проїзду не є актуальним і немає можливості платити для пенсіонерів та соціально незахищених людей. Я майже не користуюсь маршрутками, у зв’язку з тим, що у мене проблеми з ногою, я їжджу на своїй машині, але головне це те, що користуються всі мої побратими і незахищені верстви населення черкащан.

Наталія Коваленко, депутат Черкаської міської ради від «Партії Батьківщина»:

– Я вважаю, що треба обґрунтування цього. У місті є перевізники, які працюють по 2 грн, не кажучи по 2,50, тому я хочу побачити обґрунтування, порівняти з іншими містами, тому що ціни на пальне піднялись по всій Україні, а ви знаєте, що в обласних центрах, наприклад таких як Суми, такої ж площі і при такій же численності населення, проїзд 2 грн. І ніхто там на сьогоднішній день не піднімає цього питання. Тому наша фракція і внесла пропозицію про те, щоб переглянути тариф на користь його зменшення.

Оксана Мелікова, депутат Черкаської міської ради від «Партії Вільних Демократів»:

– Дело в том, что я не умею разговаривать на украинском языке. Ну не могу я.

Ярослав Нищик, депутат Черкаської міської ради від «Свободи»:

– Як мінімум цією справою мають займатися правоохоронні органи, тому що я вбачаю, що там є корупційна схема у цьому рішенні. Відповідно жодне фінансове обґрунтування і депутати міської ради, і населення, і члени виконкому, які «за» проголосували, так і не отримали. Більше того, будь-яка людина, яка має елементарні знання арифметики збере ті цифри, які викладенні на сайті Черкаської міської ради і розуміє, що це просто фікція і ніякої економічного обґрунтування у пропозиції перевізників і їхньому проханні підняти для них вартість проїзду немає.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x