Валентина Коваленко зустрілася з представниками «Донбасу»

Валентина Коваленко зустрілася з представниками «Донбасу»

Сьогодні вранці голова обласної ради Валентина Коваленко провела зустріч з представниками батальйону «Донбас», які приїхали провести в останню путь бойового побратима Євгена Войцехівського, який загинув 7 липня під час перестрілки із бойовиками-сепаратистами, які скоїли збройний напад на комендатуру міста Щастя на Луганщині. З головою обласної ради спілкувався наш земляк, уродженець Чорнобаївського району Олександр Рябошпик, який у складі батальйону вже знаходиться більше півтора місяці. Про це «Новій Добі» повідомили в обласній раді.

Олександр, як кажуть, з перших уст розповів голові обласної ради про ситуацію, що нині склалася на Донеччині та Луганщині, про моральний та бойовий дух бійців, про настрої мирного населення, яке підтримує українську армію в її боротьбі з терористами, про ту величезну радість, коли звільняються наші міста і поселення, коли над адмінбудівлями знову майорять українські державні прапори.

Водночас Валентина Михайлівна розділила горе та висловила співчуття з приводу тяжкої втрати нашого земляка, справжнього героя, командира підрозділу «Холодний Яр» Євгена Войцехівського та коротко розповіла про те, що влада Черкащини робить все необхідне, щоб наші вояки відчували підтримку, щоб були забезпечені продуктами, засобами захисту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x