Власника меблевої компанії оштрафували на 1863 грн

Власника меблевої компанії оштрафували на 1863 грн

На скарги жителів Дахнівського мікрорайону Черкас, які потерпають від нестерпного смороду через роботу місцевого підприємства, відреагувала екологічна інспекція. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «vikka.ua».

Після того, як у ЗМІ з’явилися критичні матеріали про діяльність меблевої фабрики, на проблему мікрорайону звернули увагу чиновники. Під час перевірки працівники Держекоінспекції із залученням громадських інспекторів з охорони довкілля виявили два невраховані стаціонарні джерела викидів та додаткове джерело утворення забруднюючих речовин, що потрапляють в атмосферне повітря. Також підприємство неналежно зберігає та утилізує відходи.

За виявлені порушення вимог природоохоронного законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто дві посадові особи, зокрема керівника фірми. Загальна сума штрафів становить 1863 грн. Також власнику підприємства наказали усунути порушення за якомога коротший термін.

Резонансна справа діяльності меблевої компанії «Леон» перебуває під контролем Державної екологічної інспекції у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x