Черкащина буде економити газ

Черкащина буде економити газ

Круглий стіл із питань балансу енергетичних ресурсів відбувся 11 липня в облдержадміністрації. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Під час круглого столу керівники теплопостачальних підприємств області та представники бізнесу обговорили завдання кризового енергетичного штабу, який очолює Віце-прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Це завдання полягає у тому, щоб провести диверсифікацію джерел енергопостачання та скоротити споживання газу на 10 %.

Очолила засідання заступник голови ОДА Наталія Старікова. Вона наголосила на тому, що питання переходу на альтернативні джерела енергії важливо обговорювати із представниками енергетичної промисловості, яких і запросили до круглого столу. За її словами, на Черкащині цілком можливо зекономити навіть не 10 % газу, але й до 30 %.

Пропозицію держави учасники заходу підтримали, розуміючи необхідність переходу до альтернативних джерел енергії. Але водночас на круглому столі було вказано на низку перешкод на шляху до енергоефективності, зокрема, застаріле обладнання на підприємствах, яке необхідно замінювати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x