«Канів» та «Ураган» не виїхали на два матчі чемпіонату області

«Канів» та «Ураган» не виїхали на два матчі чемпіонату області

Останній тур чемпіонату черкаської області став резонансним. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Відразу два матчі цього туру не відбулися через невиїзд команд. Зокрема не з’явилися на календарні матчі ФК «Канів» та «Ураган». «Черкаський спорт» спробував з’ясувати причину цих неявок. Першими ми зв’язатися з президентом «Урагану», який вчора не зумів дістатися Монастерища. За словами Миколи Безгуби головна причина цього відсутність гравців. Причому він писав клопотання щодо перенос гри на адресу федерації футболу черкаської області.

«Ще минулого понеділка я звернувся до ФФЧО з відповідним листом і попросив перенести гру. Причиною цього стала відсутність гравців. З 23-х гравці, які були заявлені, виїхати на цю гру, на жаль, могли лише сім. Дехто зараз з травмами, решта через інші причини не змогли зіграти. На останній перенесений матч першого кола я зберу склад, а в міжсезоння будемо гуртувати уже інший колектив. Федерація футболу мені відповіді, на жаль, не дала, хоча навіть «Авангард» з розумінням поставився до ситуації», – зауважив Микола Безгуба.

З цією ситуацією все зрозуміло, про можливий невиїзд була повідомлена ФФЧО і хоч відповіді клубу (дивним чином) не надійшло то арбітри і приймаюча сторона не готувалися до гри. У зриві гри «УТК» – «Канів» все виглядає якось міфічно. Арбітри виїхали, «Канів» їхав, але не доїхав. Жодних фото та реальних підтверджень поломки автобуса канівчан, про яку говорять представники «Канева», теж немає. Спочатку «Черкаський спорт» володів інформацією про те, що дійсно трапилася поломка автобуса канівчан. Правда згодом якось дивними виглядали історії з тим де саме відбулася незапланована зупинка. А це відразу три версії: Мліїв, Лисянка та Звенигородка. Причому з достовірних джерел у нас з’явилася інформація, що «Канів» взагалі не виїжджав на гру. Головний тренер команди не відповідає на наші дзвінки, відтак офіційного коментаря ми так і не маємо».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x