«Славутич» переміг у спарингу

«Славутич» переміг у спарингу

Спарингову гру славутичани провели 13 липня у селі Приютівка, що поблизу Олександрії. Матч завершився перемогою над «АФ-П’ятихатська» з рахунком 2:3. Проце повідомляє офіційний сайт ФК «Славутич».

Стартовий відрізок контрольного матчу був за черкащанами: приїжджа команда на 14-ій хвилині гри вже вела в рахунку 2:0. Спочатку Олександр Батальський та Альберт Зінченко у три паси розрізали захист «АФ-П’ятихатська» – і Олександр, залишений без опіки, вразив ціль. А потім Ярослав Захаревич свій фланговий прохід завершив результативним ударом у дальній кут воріт. У середині тайму голкіпер господарів Шпак не дав довести рахунок до розгромного в одній із чергових атак черкащан: не дозволив Антону Литвину реалізувати вихід сам на сам і зреагував на удар Зінченка.
На 30-ій хвилині Артем Гаркуша обвідним ударом із дуги сквитав один м’яч. А після перерви «аграріям» вдалося відновити рівновагу в поєдинку – Євген Фальковський уміло використав провал у захисті «Славутича».
Два супершанси біля воріт суперника змарнував нападник черкащан Євген Ушаков. Проте гості все ж досягли свого наприкінці матчу: простріл із лівого флангу замкнув Роман Дацюк (зауважимо, що на той час професіональна команда грала в меншості, адже за друге попередження з поля був вилучений Олександр Лобов).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x