Черкащани попрощалися з Ігорем Момотом (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Черкащани попрощалися з Ігорем Момотом (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні в Навчальному центрі Держприкордонслужби в Оршанці попрощалися з керівником закладу Момотом Ігорем Федоровичем. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Нагадаємо, що Ігор Федорович загинув 11 липня в зоні АТО від обстрілу з установки «Град».

Заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони, колишній в. о. міністра оборони, генерал-полковник Михайло Коваль сподівається, що загиблому заступнику начальника Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України Ігорю Момоту присвоять звання Героя України. Про це «Нова Доба» дізналася на vikka.ua.

Про це Коваль заявив під час прощання із Ігорем Федоровичем на плацу Оршанецького навчального центру Держприкордонслужби.
Колишній в. о. міністра оборони наголосив на здобутку Момота – розбудові Оршанецького навчального центру, назвавши його «пам\’ятником Ігорю Федоровичу».

– Я горджуся тим, що ці роки ми йшли з Ігорем Федоровичем пліч-о-пліч. Я горджуся тим, що на початку березня ми разом прийшли на Донеччину. Я пишаюся тим, що Ігор Федорович був тим прикордонником, який примножив славу Дежприкордонслужби, – зазначив Михайло Коваль.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x