За сприяння центрів зайнятості області укомплектовано 20,5 тисяч вакансій

За сприяння центрів зайнятості області укомплектовано 20,5 тисяч вакансій

Активне сприяння зайнятості понад 30 тисяч жителів області – такий результат роботи обласної служби зайнятості за перше півріччя нинішнього року. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко на підсумковій нараді директорів регіональних центрів зайнятості. «Нова Доба» дізналася в обласному центрі зайнятості.
За його словами, важливим показником роботи служби стало зростання кількості громадян, які працевлаштувалися, скориставшись її послугами. Зріс також рівень працевлаштування людей з інвалідністю. Фахівці служби зайнятості і надалі приділятимуть особливу увагу соціально вразливим категоріям населення.

Нинішнього року більше громадян, що залишилися без роботи, були направлені на навчання під замовлення роботодавців. Практично 95% з них отримали роботу.
За сприяння центрів зайнятості в першому півріччі було укомплектовано майже 20,5 тис вакансій, що значно більше, ніж торік. Майже 9 тисяч осіб було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.
В 1,4 раза зросла кількість тих, хто отримав одноразову виплату допомоги по безробіттю, щоб розпочати власний бізнес.

Ставлячи завдання на майбутнє півріччя, керівник обласної служби зайнятості наголосив, що центри зайнятості повинні активно працювати з вимушеними переселенцями з Криму та східних областей України.
На особистому контролі кожного директора центру зайнятості має бути і забезпечення зайнятості неповнолітніх, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, наголосив Григорій Григорович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x