Пам\’ятатимемо тебе, Валеріє…

Вона не боялася… А радше – її боялися.

Одна жінка проти імперії зла.

Вона завжди була великим другом Українського народу, висловлювала підтримку європейському вибору України, київському Майдану і виступала за проведення антитерористичної операції.Так званих ополченців вона прямо називала бойовиками і терористами.

А.Гриценко відзначає: \”Чесна і надзвичайно смілива жінка. Гострий розум, оголений нерв. Громадянин планети. У власній державі вічно в опозиції – до фальші, неправди, насилля, авторитаризму і диктатури… Совість нації, людина-дороговказ, компас по життю – для тих, хто думає і прагне свободи. Вона рішуче стала на захист України, жорстко і відкрито критикувала фашиста Путіна. Публічно склала Присягу на вірність Українському народу.

Не лише росіянам, багатьом в Україні не вистачатиме Валерії Новодворської, її чесного слова і чесної позиції. Не довелося спілкуватися з пані Валерією особисто, тим більше вдячний за її публічну оцінку моєї діяльності, за тепле слово підтримки. Вічная їй пам’ять – Громадянину планети!\”

\”Я завжди знала, що порядні люди повинні мати права, а непорядні — не повинні. Право — поняття елітарне. Отож або ти тварина тремтяча, або ти маєш право. Одне з двох\”.

\” І якщо я віддам життя за свободу Балтії, України, Грузії, то коли яка-небудь цивілізована країна надумає завоювати Узбекистан, Таджикистан, Туркменістан, де встановлено тоталітарнофеодальні режими, я її благословлю на дорогу\”.

Такі її висловлювання-афоризми мудрої людини не повинні розтанути в тумані часу. У цих думках-перлах – сама Валерія.

Вічна пам\’ять…

Хутін-пуй! Дочекаєшся помсти від чесних.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x