Футбольнй матч пам’яті Віталія Фархутдінова

Футбольнй матч пам’яті Віталія Фархутдінова

Матчеву зустріч з футболу, присвячену пам’яті голови районної федерації футболу Віталія Фархутдінова відбулася у суботу на міському стадіоні «Колос» у Чигирині. По це «Новій Добі» повідомляє прес-служба Чигиринської РДА.

Матч відбувся за ініціативи футбольних ветеранів, товаришів Віталія Фархутдінова. Прсутні вшанували пам’ять товариша хвилиною мовчання. Квіти від ветеранів футболу на могилу відвезли Олександр Загоруйко та Іван Шаповалов.

На поле вийшли ветеранські команди у складі поважних футболістів. З Черкас прибули Микола Пироженко та Віктор Бухтєй, з Полтави – Олександр Кострицький та сільські ветерани футболу: з Медведівки – Віктор Савченко, з Новоселиці – Володимир Ткаченко, з Тіньок – Володимир Попович та Микола Бондаренко, з Рацева – Олександр Пироженко, Микола Заремба, Ігор Огиренко, Олександр Прихідько та чигиринських футболістів Сергія Калька, Валентина Лагуткіна, Олексія Горошка, Василя Щербини, Вадима Демиденка, Сергія Хижняка, Олександра Загоруйка, Володимира Філенка, Сергія Назаренка, Сергія Кашталяна, Юрія Колісника, Богдана Качана.

У дуелі боролися футболісти, які виступали у молоді роки за титуловані команди України, області, району. Основний час закінчився з рахунком 3:3. Серія пенальті затяглася, оскільки удари були рівноцінними і технічно виконані гравцями обох команд. Переможців та переможених у матчі пам’яті не було. Арбітром зустрічі був Олександр Пироженко, який вдало контролював хід поєдинку і успішно впорався із поставленими завданнями. Коментував хід поєдинку Микола Мотренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x