Черкаські гімназисти перемогли в конкурсі «Клас майбутнього» від ЮніорБанку

Черкаські гімназисти перемогли в конкурсі «Клас майбутнього» від ЮніорБанку

Вперше учні черкаської гімназії №9 стали переможцями у всеукраїнському конкурсі від ЮніорБанку! Школярі цієї гімназії не так давно були фіналістами всеукраїнського конкурсу «Клас майбутнього» від ЮніорБанку, а нещодавно дізналися приголомшливу новину – вони переможці! Гімназисти мають рекордну по країні кількість карт «Юніора», що є однією з умов участі в конкурсі. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі ПриватБанку.

Головний приз конкурсу устаткування інтерактивного класу школи – інтерактивна дошка ZnayBoard, робоче місце вчителя ZnayBook, система управління класом Mythware, роутер, проектор та 20 планшетів ZnayPad. Цей конкурс ЮніорБанк проводить спільно з компанією «Електронні освітні системи».

«Черкаська Гімназія № 9 видала грандіозні показники по кількості карток Юніора серед конкурсантів України. Майже у кожного учня 8-10 класів є така карта», – каже Андрій Вовченко, керівник напрямку ЮніорБанк у Черкаській області. – Наразі ми продовжуємо співпрацю зі школярами навіть у літніх пришкільних таборах, що приносить задоволення й користь нашим дітям. А карта Юніора дозволяє гімназистам уже зараз отримувати перші ази фінансової освіти».

«Сьогодні ми передали обіцяне, вигране устаткування керівництву гімназії», – говорить директор Черкаської філії ПриватБанку, Віктор Шуршин. – Новітній, найсучасніший комп\’ютерний клас буде чекати на учнів з першим вересневим дзвоником. Таке шкільне оновлення забезпечить якісну інформаційну освіту ще не одному поколінню школярів. Ми пишаємося, що саме наша, черкаська гімназія № 9, виборола всеукраіїнську перемогу».

Дирекція гімназії № 9 до вручення головного призу конкурсу готувалась не аби як. У школі виділили окреме приміщення, де наразі йдуть ремонтні роботи. У вересні гімназистів зустріне не тільки сучасне обладнання комп’ютерного класу, а й новенький, відремонтований клас.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x