Чемпіонат з веслування розпочався в Умані

Чемпіонат з веслування розпочався в Умані

Парад-відкриття чемпіонату Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з веслування на байдарках і каное відбувся сьогодні в Умані. Подія присвячена пам’яті Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Ігоря Донцова. Про це інформує «Нову Добу» прес-служба Уманської міської ради.

Крім уманчан, участь у чемпіонаті взяли команди з Дніпропетровська, Полтави, Херсону, Миколаєва, Черкас, Сміли, Гайворона.
Учасників змагань, привітала заступник міського голови Людмила Кирилюк та побажала всім спортсменам міцного здоров’я, великих здобутків, наполегливості, наснаги та нових перемог.

Організатори чемпіонату – представник Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Володимир Білецький, головний суддя змагань Сергій Лесь, начальник відділу фізкультури і спорту Уманської міської ради Ольга Ремез, у своїх виступах відзначили, що Ігор Петрович Донцов усе своє життя присвятив улюбленій справі – спорту. Своє вміння, досвід серце і душу повністю віддавав нелегкій справі – розвитку фізкультури і спорту в Україні, вихованню підростаючого покоління. Також присутні вшанували пам’ять Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Ігоря Донцова хвилиною мовчання.

Донька Ігоря Петровича Ольга Донцова подякувала за теплі слова на адресу її батька.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x