Уманчанин переміг у конкурсі «Відпочинок без турбот»

Уманчанин переміг у конкурсі «Відпочинок без турбот»

У період з 1 квітня по 30 вересня 2014 ПриватБанк проводить акцію для пенсіонерів «Відпочинок без турбот» із щомісячним розіграшем проміжного призу в 500 гривень. Цього разу переможецем вже другого етапу акції став уманчанин – Володимир Олексійович Дорох, який отримав від банку сертифікат на 500 гривень. Кожен учасник акції має шанс стати переможцем та отримати головний приз – сертифікат на 5 000 грн й обміняти його на путівку в будь-яку точку світу. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ПриватБанку.

«Я більше семи років обслуговуюсь у ПриваБанку, але вперше спробував стати учасником акції, – говорить Володимир Олексійович. – Приємно, коли тобі розповідають новинки співробітники банку, звідси й дізнався про акцію для пенсіонерів. Одразу вирішив зареєструватися, подзвонивши за вказаним номером, але в перемогу, чесно кажучи, не вірив. А тут на тобі! У такий тяжкий час, така грошова підтримка. Дуже приємно, дякую!».

Для того, щоб стати учасником акції «Відпочинок без турбот», необхідно мати пенсійну картку ПриватБанку, зареєструватися в акції на сайті www.pb.ua / putevka або зателефонувати за номером (056) 716 38 79 і оплатити карткою покупки від 50 грн у будь-якій торговельній точці. Кожна покупка автоматично бере участь у щомісячному розіграші сертифікату на 5000 грн і двадцяти подарунків по 500 грн. Чим більше покупок, тим вище шанс виграти поїздку або грошовий подарунок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x