Президент Порошенко нагородив посмертно черкащан, які служили в зоні АТО

Президент Порошенко нагородив посмертно черкащан, які служили в зоні АТО

Дмитра Сирбу та Вільгельма Штолцеля, які несли службу в Навчальному центрі Держприкордонслужби, що в селі Оршанець під Черкасами було нагороджено посмертно орденом «За мужність» III ступеня, указом Президента України Петра Порошенка від 15 липня. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті Президента.

Ці нагороди воякам були присвоїні за мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 593/2014 «Про відзначення державними нагородами України» військовослужбовців, які відзначилися під час проведення антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях.

Також за мужність і , виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України нагородами відзначено службовців Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Управління державної охорони, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Герої удостоєні орденів Богдана Хмельницького II, III ступеня; орденів «За мужність» І, ІІІ ступеня; орденів Данила Галицького, медалями «За військову службу Україні» та «Захиснику Вітчизни».
Частина військовослужбовців нагороджені посмертно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x