У Кам\’янці за допомогою лома та кувалди злодії розібрали паркан

У Кам\’янці за допомогою лома та кувалди злодії розібрали паркан

Два непрацюючих кам\’янчанина розібрали частину паркану на одному із державному підприємстві міста та здали на металобрухт. Зловмисників затримано, частину краденого повернуто підприємству. Проводиться перевірка щодо причетності крадіїв до вчинення аналогічних злочинів на території району. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Кам’янського районного відділу міліції звернувся 54-річний робітник одного із підприємства міста та повідомив про крадіжку паркану. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Працівники міліції провели ретельний огляд, опитали можливих свідків та розпочали оперативно-розшукові заходи. Працюючи над розкриттям даної крадіжки до правоохоронців надійшла інформація, що двоє місцевих жителів постійно здають на металобрухт металеві частини, які за описом схожі на елементи викраденого паркану. Під час перевірки, дана інформація знайшла своє підтвердження – на даному пункті прийому металобрухту працівники міліції виявили частину краденого. Як з’ясувалось до даного кримінального правопорушення причетні 42-х та 52-річні місцеві жителі. Зловмисників затримали та запросили до райвідділу для дачі показів.

Чоловіки розповіли, що ніде не працюють, та в такий спосіб заробляють на прожиття. «На справу» ходили майже кожної ночі протягом місяця. Розбирали паркан за допомогою лома і кувалди, на другий день здавали на металобрухт. Отримані кошти ділили порівну та витрачали на свої потреби.

Наразі сума нанесених збитків встановлюється. За даним фактом слідчим відділенням Кам’янського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x