Безхатьки прибрали Луначарський район

Безхатьки прибрали Луначарський район

Прибирання території під мостом відбулося за ініціативи Комітету самоорганізації населення «Луначарський». Про це повідомляє на своєму Facebook депутат міської ради Руслан Зоря.

Понад 30 мішків різноманітного сміття було зібрано під мостом, що в районі Одеської та Лісової Просіки. А «здобич» була неабияка: і матраци, і биті пляшки, і навіть використані шприци.

Батальйон волонтерів-прибиральників знайшовся одразу. Група безхатьків, яка сезонно заселяє мікрорайон, після натиску комітету самоорганізації та дільничного таки погодилась прибрати за собою раніше «орендовану» територію.

«Робота виявилась продуктивною і тепер нам не соромно перед водіями з інших міст, які постійно користуються цією транзитною дорогою. Віднині підмостові «місцеві жителі» зрозуміли, що засмічувати мікрорайон – погана ідея. І пообіцяли підтримувати порядок», – зазначив Руслан Зоря.

За словами Руслана Зорі, проблема з бездомними існує в Черкасах не перший рік. «Нам, як місцевій владі, слід подбати про створення притулку для безхатьків, котрі б могли не просто проїдати державні кошти, а приносити користь місту. Ще одним викликом є завдання переконати таких людей працювати, адже закон каже ставитись до них тільки гуманно», – вважає депутат.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x