У Черкасах пройдуть змагання з бодібілдингу та фітнесу

У Черкасах пройдуть змагання з бодібілдингу та фітнесу

Згідно календарного плану спортивних заходів Міністерства у справах молоді та спорту України заплановано 25-26 жовтня 2014 р. проведення Чемпіонату України ІРВВ. Проведення змагань покладається на зазначене міністерство, Національну федерацію бодібілдингу України, Черкаську обласну Федерацію бодібілдингу та фітнесу, благодійні організації. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської міської ради.

Як повідомляє президент обласної федерації бодібілдингу та фітнесу Оксана Оробець, вперше прийматиме ці Всеукраїнські змагання з бодібілдингу та фітнесу місто Черкаси.

Черкащина відома своїми атлетами: 4-разовим чемпіоном світу з фітнесу Максимом Оробцем, 2-разовою чемпіонкою світу з фітнесу, переможницею найпрестижніших світових турнірів «Arnold Classic EUROPE» в Іспанії та «Arnold Classic» в Америці Оксаною Оробець, бронзовим призером «ОLIМРІА АМАТЕUR» з бодібілдингу у Празі Андрієм Ященком та нашими юними фітнесистами: чемпіонками світу Мариною Гончаренко, Анною Мельніковою, Ангеліною Пилипенко та бронзовою призеркою Чемпіонату Європи Мариною Кучер.

Чемпіонат України – це яскраве спортивне видовище, яке збирає найсильніших атлетів країни з таких дисциплін, як бодібілдинг, фітнес, класичний бодібілдинг, фізік та фітнес-бікіні.

Цьогоріч передбачається кількість учасників чемпіонату до 250 осіб – із усіх областей України.

Про місце проведення та подальшу підготовку заходу буде повідомлено додатково.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x