У Драбові в пенсіонерки вкрали металеву трубу

У Драбові в пенсіонерки вкрали металеву трубу

Щоб здобути кошти на оковиту чоловік вчинив крадіжку. З території домоволодіння своєї сусідки, він викрав металеву трубу та здав її на металобрухт. Наразі зловмисник затриманий та дає покази. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського райвідділу міліції звернулась 79-річна місцева жителька. Заявниця повідомила, що з території її домоволодіння невідома особа викрала металеву трубу. Хто міг здійснити крадіжку, потерпіла не знала.

Дільничний інспектор міліції, який обслуговує дану територію уважно вислухав стурбовану жінку та розпочав пошуки зловмисника. Під час спілкування з місцевими жителями правоохоронець дізнався, що люди бачили, як на подвір’ї потерпілої нишпорив 30-річний чоловік, який живе на тій самій вулиці. Працівник міліції вирішив перевірити інформацію та направився до нього додому. Побачивши дільничного інспектора на своєму порозі, чоловік зрозумів, що його викрито і зізнався у вчиненому.

Зловмисник розповів, що ніде не працює, зловживає алкогольними напоями, а на оковиту потрібні були кошти, тому вирішив піти на крадіжку. Одного вечора повертаючись додому, помітив на подвір’ї сусідки металеву трубу та вирішив її викрасти. На наступний день, вночі здійснив крадіжку труби та здав на металобрухт.

На даний час слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Речові докази вилучено та повернуто власникові. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x