На Катеринопільщині зловмисник викрав водяний насос

На Катеринопільщині зловмисник викрав водяний насос

Співробітники Катеринопільського райвідділу міліції затримали зловмисника, який обікрав будинок місцевої жительки. Як з’ясувалося, житель іншої області переховувався від слідства і суду на Черкащині, де оселився в чужому будинку без відома господарів. За декілька днів він викрав з будинку всі металеві вироби водяного опалення і здав їх на металобрухт. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Катеринопільського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернулась жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що з її будинку невідома особа викрала водяний насос та інше приладдя з системи опалення. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група. Працівникам міліції, які прибули на виклик, постраждала розповіла, що залишила будинок без нагляду на декілька днів, коли ж повернулася – виявила крадіжку.

Уважно вислухавши жінку правоохоронці взялися за справу. В той час коли експерти ретельно оглядали домоволодіння, працівники карного розшуку опитували сусідів, перевіряли раніше судимих осіб та пункти прийому металобрухту. Від випадкових свідків правоохоронці дізналися, що протягом декількох днів у вказаному будинку проживав молодий чоловік, який швидко обзавівся друзями по чарці з числа місцевих жителів. При спілкуванні з останніми стало відомо, що тимчасовим гостем в їхньому селищі виявився 32-річний житель Волинської області, який раніше був судимий за крадіжки.

Він ніде не працював, але щодня пригощав нових знайомих випивкою. В останні дні перед зникненням, чоловік просив допомогти йому прибрати свої сліди і обіцяв за це заплатити. Він зник так само несподівано, як і з’явився, і подальше його місце знаходження нікому не відомо.

Оперативники вжили всіх необхідних заходів щоб якомога швидше встановити місце знаходження підозрюваного, і пророблена робота виявилася не марною. Зловмисника затримали на території іншої області. Під тиском незаперечних доказів, які правоохоронці отримали під час розслідування, зловмисник зізнався у скоєнні даної крадіжки. Для з’ясування всіх обставин чоловіка доставили на Черкащину до Катеринопільського райвідділу міліції.

На даний час слідчим відділенням відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Зловмиснику вже оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – арешт. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x