Тисячі черкащан користуються карткою «Універсальна»

Тисячі черкащан користуються карткою «Універсальна»

Сьогодні десятки тисяч жителів Черкаської області є щасливими власниками карти «Універсальна». Універсальність цієї картки підтверджують її надзвичайні можливості. Про це інформує прес-служба ПриватБанку.

Вона може слугувати і кредитною, і картою для виплат. Це універсальна підтримка у всіх життєвих ситуаціях і перипетіях. Чого коштують лише такі переваги:

Перевага № 1

Ви можете скористатись кредитними коштами у будь-який момент. За власним бажанням можна встановити собі кредитний ліміт до 25 тис грн і не платити жодних відсотків за його використання, якщо погасити його протягом 55 днів пільгового періоду. Оформлення та обслуговування картки «Універсальної» у ПриватБанку є безкоштовними.

Перевага № 2

Одна з популярних властивостей карти “Універсальна” є оплата всіх комунальних послуг, яка проводиться без будь-яких комісій. При чому зберігається можливість оплати за рахунок кредитних коштів, якщо, наприклад, виникли проблеми з виплатою заробітної плати або іншої виплати. Повернути кредитні кошти на картку можна протягом 55 днів без всяких прихованих чи додаткових комісій.

Перевага № 3

Безкоштовний SMS-банкінг. Дізнаватися про баланс за карткою, роздруковувати свій розрахунковий лист заробітної плати в банкоматі, здійснювати перекази або змінювати ліміти за карткою можна абсолютно безкоштовно за допомогою простих SMS-команд, повний перелік яких можна знайти за посиланням.

Перевага №4

Навіть якщо ви забули картку вдома, ви зможете зняти гроші в банкоматі. Для цього телефонуйте до нашого контактного центру за номером 3700 і ми надішлемо Вам код, який Ви введете в банкомат і зможете отримати свої гроші!

Перевага №5

Ви можете економити час та гроші використовуючи послугу «Регулярні платежі»

Доручіть банку здійснювати платежі, які ви здійснюєте постійно. А це – поповнення мобільного рахунку, оплата страхових внескiв в т.ч. обов’язкового полiсу для автовласникiв ОСГПО. Банк зробить необхідний платіж із вказаної вами картки, а ви отримаєте про це безкоштовне SMS-повідомлення. При необхідності чек про банківську операцію можна отримати у будь-якому відділенні ПриватБанку.

Перевага №6

Зберігаючи свої гроші на картці «Універсальна», ви отримуйте 10% річних на залишок понад 100 грн! Для цього досить активувати депозитну функцію в банкоматі ПриватБанку або у Приват24(www.privat24.ua) в меню «Мої рахунки».

Перевага №7

Заробляйте до 20% бонусів від покупок! Розраховуючись карткою в магазинах – партнерах програми лояльності «Бонус Плюс», Ви отримуєте до 20% бонусів. Список учасників програми дивіться на сайті www.bonus.pb.ua або завантажуйте додаток «Бонус Плюс» на свій мобільний телефон. Накопичені бонуси витрачайте у будь-якому з магазинів – партнерів програми.

Перевага №8

Картка «Універсальна» підключена до сервісу “Оплата частинами”, завдяки якому ви зможете купити бажану річ, оплативши карткою не всю вартість, а лише її частину! Решту суми вносьте щомісяця на картку рівними платежами (до 25 платежів). При цьому ви не платите жодних відсотків та комісій, у разі списання платежу в рахунок власних коштів на картці.

Перевага № 9

Можливість виграти 1 млн гривень і тисячі грошових призів. Постійно діюча акція “Щасливий код” від ПриватБанку може принести Вам тисячі грошових призів, головний із яких – 1 000 000 гривень! Для участі в програмі потрібно зареєструватися на сайті www.check.pb.ua. Оплатіть карткою ПриватБанку покупку в магазині будь-якої країни світу на суму від 100 гривень/20 доларів США/20 євро – звірте цифри в коді авторизації на чеку з цифрами номера картки, починаючи з останніх, – і отримуйте свій грошовий подарунок! Суми виграшу залежать від кількості цифр, що збіглися: 2 цифри – 10 грн, 3 цифри – 100 грн, 4 цифри – 1 000 грн, 5 цифр – 10 000 грн, 6 цифр – 50 000 грн (якщо сума купівлі менша 2 000 грн), 6 цифр – 1 000 000 (якщо сума купівлі 2 000 грн і більше).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x