У Жашкові злодій вкрав велосипед

У Жашкові злодій вкрав велосипед

В Жашкові невідомий викрав велосипед з території комунального господарства. Правоохоронці встановили зловмисника. За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Жашківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 52-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що зранку на власному велосипеді він приїхав на роботу та поставив його у звичному місці. Після обідньої перерви виявив відсутність свого велотранспорту. На місце події була направлена слідчо-оперативна група райвідділу.

Оперативні співробітники уважно вислухали потерпілого та взялись за справу. Правоохоронці опитали співробітників комунального господарства та місцевих жителів. Від випадкових свідків міліціонери дізнались, що бачили чоловіка, який їздив по місту на велосипеді про який розпитували оперативники. Отримавши опис велокрадія, працівники міліції встановили місце знаходження зловмисника та направились до нього додому.

Підозрюваним виявився 56-річний місцевий житель, який як з’ясувалося раніше працював на цьому господарстві. Побачивши на порозі міліціонерів, чоловік почав заперечувати свою причетність до вчиненого кримінального правопорушення, але відпиратись не було сенсу. Доказ його вини, стояв у нього на подвір’ї, біля підсобного приміщення. Чоловіка було запрошено до райвідділу міліції для дачі пояснень.

В кабінеті слідчого зловмисник розповів, що раніше працював у комунальному закладі і прийшов туди у власних справах. Побачив, що біля підвалу стоїть велосипед без нагляду, сів на нього та поїхав додому. Чому здійснив крадіжку чоловік пояснити не зміг.

На даний час речовий доказ вилучено та повернуто власнику. Слідчим відділенням Жашківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає штраф до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x