До складу міськвиконкому вперше в історії Черкас можуть ввійти представники громадських організацій

До складу міськвиконкому вперше в історії Черкас можуть ввійти представники громадських організацій

У п’ятницю, 18 липня 2014 року відбулась узгоджувальна рада громадських організацій з приводу обрання узгоджених кандидатів до складу Черкаського міського виконавчого комітету на громадських засадах. «Нова Доба» про це дізналася із соціальної мережі Facebook.

За результатами засідання представники громадських організацій прийняли наступні рішення:
1) Рекомендувати міському голові м. Черкаси якнайшвидше ініціювати створення громадської ради при Черкаському міському виконавчому комітеті і включити до складу ініціативної групи з підготовки до проведення установчих зборів громадської ради наступних представників громадських організацій: Стратілатов К.Г., Друмашко В.Г., Поставничий Р.В., Єзик Є.М.

2) Рекомендувати депутатам Черкаської міської ради проголосувати за, а міському голові м. Черкаси винести на розгляд сесії Черкаської міської ради, проект рішення про включення до складу Черкаського міського виконавчого комітету на громадських засадах наступних кандидатів від громадських організацій: Рекун А.І., Кієнко І.Ю., Романов О.Ю., Галушко О.С., Гончар С.М.

3) Міському голові м.Черкаси і депутатам Черкаської міської ради затвердити рішення про неможливість відкликання узгодженого кандидата до складу Черкаського міського виконавчого комітету на громадських засадах без рішення узгоджувальної ради громадських організацій, які рекомендували відповідного узгодженого кандидата.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x