Ситуація в Умані контрольована і стабільна

Ситуація в Умані контрольована і стабільна

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр Цебрій розповів про роботу органів влади в ситуації, що склалася в державі. Про це «Новій Добі» повідомили в Уманській міській раді.

«Головними завданнями, над якими ми працювали і будемо працювати – це підготовка до опалювального сезону та нового навчального року забезпечення стабільної роботи соціальної сфери, закладів охорони здоров’я та торгівлі» – наголосив Олександр Володимирович

«Дійсно ситуація в країні напружена, але міська влада працює над тим, щоб не допустити надзвичайних ситуацій, а якщо такі виникнуть, то щоб інфраструктура міста працювала безперебійно. На сьогодні вчасно виплачуються заробітні плати, пенсії, соціальні виплати» – сказав Олександр Цебрій.

В умовах напруженої ситуації в країні силові структури, військкомат працюють в посиленому режимі, забезпечують безпеку уманчан та проводять відповідні заходи в межах Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію».

«Ситуація в місті контрольована і стабільна. Місто працює. Ми повинні бути єдині та згуртовані» – запевнив виконуючий обов’язки міського голови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x