У Христинівці узгодили заходи мобілізації та оборони

У Христинівці узгодили заходи мобілізації та оборони

25 липня 2014 року відбулася позачергова сесія Христинівської районної ради, яку провів голова районної ради Олександр Коваль. Про це “Новій Добі” повідомили у Христинівській районній раді.

У роботі сесії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Підвальний, депутат обласної ради Микола Плужник, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, керівники установ та організацій району, голови територіальних громад та представники засобів масової інформації.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять трагічно загиблого земляка Дмитра Кузьмина і всіх загиблих українських військовослужбовців та мирних жителів у ході антитерористичної операції на сході України.

У зв’язку з різким ускладненням внутрішньополітичної обстановки, втручанням Росії у внутрішні справи України, посягання на територіальну цілісність, активізації дій незаконно створених збройних формувань на сході держави, депутати районної ради затвердили програму підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони на 2014 рік. З детальною інформацією з даного питання виступив завідувач сектору з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Микола Найдюк.

У ході сесії депутати затвердили відповідні зміни до районного бюджету із врахуванням прийнятої програми підтримки мобілізаційних та оборонних заходів та план роботи районної ради на ІІ півріччя 2014 року.

Сесія пройшла конструктивно, при активній участі депутатів. З усіх питань, внесених до порядку денного сесії, депутати прийняли відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x