Представники черкаського ЮніорБанку провели заняття з дітьми

Представники черкаського ЮніорБанку провели заняття з дітьми

Дитяча допитливість юних черкасців не має меж. Навіть зараз, на канікулах, вони бажають отримувати нову, корисну інформацію. Саме завдяки допитливості, у санаторії «Україна» для юних черкасців провели ряд цікавих занять представники ЮніорБанку. «Нова Доба» дізналася в прес-службі ПриватБанку.

«Не встигаю іноді відповідати на питання, які ллються з усіх боків, – говорить керівник напрямку ЮніорБанку в Черкаській області Вовченко Андрій. – Діти ставлять цікаві завдання навіть власне мені, іноді дивують досить дорослими фінансовами питаннями. Одним з найцікавіших дитячих питань було таке – чи можна сполучити навчання фінансовій грамотності, футбол та комп’ютерні ігри. Виявилось це можливо!»

«Юним юніорам ми презентували освітню комп\’ютерну гру «Фінансовий футбол», – говорить директор Черкаської філії ПриватБанку Віктор Шуршин. – Ця динамічна і захоплююча гра знайомить українців з основами фінансової грамотності та вчить відповідально підходити до управління особистим бюджетом. Партнером по просуванню проекту в Україні виступив Дніпропетровський університет імені Альфреда Нобеля».

«Фінансовий футбол» об\’єднує в собі популярний вид спорту, футбол, з передовими розробками Visa в області фінансової освіти населення. Гра дає можливість визначити рівень знань гравця в галузі управління особистими фінансами в міру того, як він просувається до воріт противника, щоб забити гол. Учасники гри відповідають на питання, вибираючи правильний з декількох варіантів відповідей, і можуть змагатися з будь-якими світовими футбольними командами на віртуальному полі проведення чемпіонату світу з футболу ФІФА.

Серед тем питань: управління особистим бюджетом, грамотне користування кредитом та іншими банківськими послугами. Гра також надає можливості для самостійного навчання. За допомогою чотирьох навчальних модулів гравець може дізнатися, навіщо потрібні заощадження, як планувати бюджет, що означає бути кредитоспроможним і як вибрати платіжну карту. У кожному модулі є вправи і тести, які дозволять перевірити отримані знання.
Пограти в «Фінансовий футбол» на віртуальному полі тепер можуть і допитливі черкаські юніори.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x