До Черкас завітав Посол Японії (ФОТО)

До Черкас завітав Посол Японії (ФОТО)

Сьогодні до Черкас завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Є. В. Сакати Тоічі. Він зустрівся з головою Черкаської обласної державної адміністрації Юрієм Ткаченком, а також відвідав обласний перинатальний центр. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Під час зустрічі очільник області розповів панові Послу про Черкащину, її економічний, інвестиційний і культурний потенціал, також зазначив основні напрями можливої подальшої співпраці з Посольством і правлінням Японії.
Крім того, під час зустрічі показали презентацію проекту «Відродження резиденції Б. Хмельницького в м. Чигирині».
По завершенню зустрічі в приміщенні ОДА Юрій Ткаченко вручив гостю вишитий рушник із деревом життя. У відповідь Саката Тоічі презентував Юрієві Олеговичу рідкісне японське саке.
До Черкас завітав Посол Японії (ФОТО)
До Черкас завітав Посол Японії (ФОТО)

Також Посол з Катериною Головко, координатором програми «Кусаноне» та Юрієм Ткаченком і Наталією Старіковою, першим заступником голови ОДА, відвідали обласний перинатальний центр. Юрій Ткаченко зауважив, що для завершення обладнання центру потрібно ще 3,5 місяця.

У Звенигородській центральній районній лікарні Посол вручив сертифікат на медичне обладнання за грантовою програмою «Кусаноне». Діяльність щодо отримання гранту розпочата адміністрацією Звенигородської лікарні ще з жовтня 2009 року. У 2012 році закладом отримано обладнання на загальну суму 715 000 грн. А саме було отримано гематологічний автоматичний аналізатор КХМ -21N на суму 186 000 грн, коагулометр К 3002 ОРТІК на суму 35 000 грн та ендоскоп з відеосистемою Olympus на суму 494 000 грн.
До Черкас завітав Посол Японії (ФОТО)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x