В Умані злочинець вкрав у сусіда металобрухт

В Умані злочинець вкрав у сусіда металобрухт

Працівники міліції затримали молодика, який викрав із подвір’я сусіда металобрухт. Зловмисник дає покази, його дії кваліфіковано слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернувся 65-річний місцевий житель, який повідомив про крадіжку металобрухту з території його домоволодіння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Чоловік розповів правоохоронцям, що на подвір’ї зберігав металеві речі, що стали непридатними для використання, які в подальшому мав намір здати на металобрухт. Проте одного ранку помітив їх відсутність.

Оглядаючи подвір’я потерпілого, працівники міліції побачили свіже витоптану стежину, яка вела до подвір’я сусіда. Правоохоронці вирішили перевірити чоловіка на причетність до скоєння крадіжки та завітали до нього. Побачивши міліціонерів на своєму порозі, 26-річний непрацюючий місцевий житель зрозумів, що про його нічні пригоди все відомо і відразу у всьому зізнався. Він розповів, що вночі, коли господар спав через суміжний паркан проник на подвір’я і викрав те, що перше потрапило під руку. Викрадене здав на місцевому пункті прийому металобрухту, кошти витратив на власні розваги.

Як повідомив начальник Уманського міськвідділу міліції Віталій Школенко, за даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даною статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x