На Уманщині затримали чоловіка з наркотиками

На Уманщині затримали чоловіка з наркотиками

Під час відпрацювання міста Умань, працівники міліції затримали чоловіка, який мав при собі згорток з невідомою речовиною, яка відповідно довідки експерта являється наркотичним засобом канабіс. Зловмисник дає покази, його дії кваліфіковані слідчим за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Працівниками Уманського міського відділу міліції, під час проведення профілактичних заходів спрямованих на виявлення та недопущення правопорушень, за куріння у невстановленому місті був зупинений 39-річний житель одного із сіл району. Під час його поверхневого особистого огляду правоохоронці виявили та вилучили паперовий згорток, в якому знаходилася суха подрібнена речовина зеленого кольору рослинного походження, яка за своїми зовнішніми ознаками була схожа на наркотичний засіб – марихуану.

Чоловіка запросили до міськвідділу для дачі показів. У спілкуванні з правоохоронцями він розповів, що дану речовину знайшов у лісосмузі неподалік села, в якому мешкає. А так як він інколи споживає наркотичні засоби, мав на меті використати її для власних потреб.

Вилучений, працівниками міліції згорток направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, експерти якого підтвердили, що виявлена речовина являється наркотичним засобом – канабіс.

Як повідомив начальник Уманського міськвідділу міліції Віталій Школенко, за даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x