Черкаські рятувальники відвезли до дитячого будинку тонну картоплі

Черкаські рятувальники відвезли до дитячого будинку тонну картоплі

Рятувальники передали тонну картоплі для вихованців Черкаського навчально-реабілітаційного центру. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Уже більше десяти років фахівці черкаської обласної рятувальної служби є «шефами» цього дитячого закладу. Оскільки діти у дитбудинку не мають головного – батьківської любові та піклування, а багато з них ще й мають затримку у психічному розвитку, ці малюки потребують особливої уваги та опіки.

– У нашому закладі навчають та виховують шістдесят діток, які за кілька років позбавляються вад мови та затримки психічного розвитку і після чотирнадцяти покидають заклад із такими ж можливостями до навчання та соціальної адаптації, як і їхні однолітки. З дітьми працюють кваліфіковані педагоги, психологи, викладачі з фізичної культури та плавання, музики і хореографії. Але увагу нашим дітям приділяють не лише наші працівники, а й інші небайдужі люди. Серед них і працівники пожежно-рятувальної служби, яких завжди хочуть наслідувати наші діти. Жодне свято у дитбудинку не проходить без участі рятувальників, а наші малюки завжди з радістю готують для них концерт. І, звісно, наші гості завжди приходять з подарунками, незважаючи на те, у свято вони завітали, чи в будень. От і цього разу привезли для нас кількамісячний запас картоплі, – коментує директор Черкаського навчально-реабілітаційного центру Марія Пилипенко.

За словами начальника Управління ДСНС у Черкаській області Віктора Гвоздя, «шефство» над дитячим навчально-реабілітаційним заходом є для нього приємною місією, адже спілкування з дітьми дає сили і бажання працювати далі, заради їхнього безпечного майбутнього.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x