У Чигирині відбулося засідання РДА

У Чигирині відбулося засідання РДА

29 липня відбулось засідання колегії райдержадміністрації, яке провів голова Чигиринської райдержадміністрації Олександр Діскант за участю голови районної ради Петра Литвина.

На порядку денному розглянуті наступні питання: про погодження доповнень до Програми забезпечення мобілізаційної роботи в Чигиринському районі; про підсумки економічного і соціального розвитку району, виконання бюджету за І півріччя та завдання з його виконання в ІІІ кварталі 2014 року; про підсумки роботи за І півріччя 2014 року згідно з вимогами Указу Президента України від 07.02.2008 №109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення до органів влади та органів місцевого самоврядування».

Найактуальнішим було питання про розрахунок потреби фінансування Програми забезпечення мобілізаційної роботи в Чигиринському районі новими пунктами, згідно яких виділяються кошти на придбання матеріалів, обладнання та спецобладнання для потреб Збройних Сил України. З інформацією по цьому питанню виступили завідувач сектору з питань цивільного захисту оборонної і мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації Валентин Набока та військовий комісар Чигиринського району Олег Тимошенко.

Начальник управління економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Олена Яковенко доповіла про підсумки соціально-економічного розвитку району за І півріччя, наголосивши, що виконкомам міської та сільських рад, адміністраціям підприємств, організацій всіх форм власності необхідно проаналізувати виконання показників господарської діяльності за І півріччя 2014 року і спрямувати зусилля на ліквідацію наявних недоліків протягом ІІІ кварталу поточного року.

З інформацією про виконання бюджету району за І півріччя 2014 року та завдання з його виконання в ІІІ кварталі 2014 року виступив начальник фінансового управління райдержадміністрації Володимир Федченко. Він, зокрема, зазначив, що бюджет Чигиринського району за І півріччя 2014 року виконано по доходах місцевих бюджетів в сумі 67807,2 тис. грн., або на 50 відсотків до затвердженого річного плану з урахуванням внесених змін. Із них по загальному фонду надійшло 64866,4 тис. грн. (49,7 відсотків), по спеціальному – 2940,8 тис. грн. (58,3 відсотків). Обсяг доходів загального фонду без врахування міжбюджетних трансфертів становить 11303,6 тис. грн., або 45,5відсотків до річного плану з урахуванням внесених змін та 119,0 відсотків до плану на звітний період. Виконання планових показників за І півріччя 2014 року забезпечили всі бюджети, виконані основні види доходів.

В ході роботи колегії розглянуто всі питання порядку денного, прийнято відповідні рішення та надано ряд доручень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x